My passionate pen

Alles in mijn werk wat mooi, grappig, ontroerend, gek, opmerkelijk en/of inspirerend is, deel ik in dit blog. 

Stap jij in De Gouden Cirkel?

Stap jij in De Gouden Cirkel?

Vorige week ging ik een dag op training. Ik vond dat het tijd was me verder te ontwikkelen in de wereld van social media. Ik kwam tijdens die dag al snel tot de ontdekking dat ik best goed bezig was, maar dat een gefundeerd en nauwkeurig uitgewerkt social mediaplan eigenlijk ontbrak. Niet geheel onbelangrijk. Ik weet dus wat me te doen staat de komende tijd!

Wat is het doel van jouw bedrijf?

Maar nu komt het…Het uitgangspunt van zo’n plan kwam die dag voort uit een oud youtube filmpje van Simon Sinek. Voor velen waarschijnlijk al bekende koek, net als voor ondergetekende. Maar toch wil ik het met jullie delen. Want het gaf mij weer inspiratie en zette aan tot nadenken. Sinek laat zien wat het allerbelangrijkste is om als bedrijf, of dat nou een eenmanszaak of big company is, te weten. Het fundament van je organisatie: WHY.

Kijk zelf: WHY komen wij ons bed uit? (start het filmpje op de 15 sec)

 

 

maandag, 17 augustus 2015 07:09