Over Mij

Goedemiddag, leuk je op dit gedeelte van mijn website te zien! Dat wil zeggen dat je interesse hebt in de persoon achter Ivanka Eggly Producties. Wist je dat nieuwsgierig zijn naar de ander één van de hoofdcriteria voor geslaagde communicatie is? Maar goed, dat is een ander verhaal.

 

Storytelling

Over verhalen gesproken. Zo lang ik me kan herinneren houd ik van mooie verhalen. Zoals iedereen denk ik, die door zijn ouders werd voorgelezen. Die liefde voor verhalen is vanaf het moment dat ik kon schrijven steeds sterker geworden. In mijn kinderjaren pende ik driftig opstellen, verzorgde ik met hart en ziel tekstuele bijdragen voor schoolkranten en won diverse verhalenwedstrijden. Bijna vanzelfsprekend dus dat verhalen schrijven mijn vak is geworden.

 

Het gaat om de content

Daar gingen overigens zo’n acht jaar werkervaring in de marketing communicatiebranche aan vooraf. Maar marketing communicatie gaat ook over het vertellen van verhalen, het is maar hoe je het bekijkt. Sinds 2005 werk ik als zelfstandig journalist, tekstschrijver, content marketeer, storyteller, geef het beestje een naampje…Sinds september 2015 werk ik daarnaast als marketing manager bij een vastgoed investeringsmaatschappij. Ik gebruik de multimediale mix van marketing, communicatie en journalistiek om met oprechte, inspirerende en heldere inhoud jouw ‘volgers’ te bereiken.

 

Alles is een verhaal

Nieuwsgierig, ondernemend, praktisch, creatief en vindingrijk is wie en wat ik ben. Nu klinkt het alsof ik mezelf aanprijs, maar ik probeer je gewoon te vertellen wat je aan me hebt. Dat ik altijd met veel plezier op zoek ben naar nieuwe, intrigerende verhalen. Dat ik ervan houd informatie los te peuteren en dat ik altijd een manier wil vinden om jouw doelgroep aan te spreken. Of dat nou via een persbericht, interview, (digitaal) magazine, blog of een integrale inzet van meerdere media is.